Politika APK icon

Politika apk

Download Politika apk for free

Package Name: rs.politika.app

Developer: Politika NM

Category: Free News & Magazines Apps

Publish Date:

Version: 1.1.13

Requirements: Android 16 and above

File Size: 8.5M

Politika Screenshot
Politika Screenshot
Politika Screenshot
Politika Screenshot
Politika Screenshot

Politika

Поштовани, преузмите нашу нову апликацију.
Поред ње, још извесно време на гуглу плеју биће и стара, условно речено апликација, у ствари пречица која је омогућавала приказ садржаја нашег сајта на мобилним уређајима помоћу риспонсив дизајна.

„Политика” је најстарији и најутицајнији дневни лист у овом делу Европе. Први пут се појавила на београдским улицама 25. јануара (по старом календару) 1904. године у тиражу од 2.450 примерака, на четири стране, по цени од пет пара.
Владислав Рибникар, оснивач и одговорни уредник, када је подносио пријаву властима навео је да ће новине бити политичке и независне.
„Политика” је дневник са дугом и богатом традицијом која се због свог угледа и утицаја сматра и једном од националних институција у Србији. Читалачку публику листа „Политика” чине углавном средње ситуирани и високообразовани грађани.
У својој дугогодишњој историји „Политика” је сарађивала са многобројним значајним културним и научном ствараоцима.
Међу сарадницима „Политике” били су и нобеловац Иво Андрић, српски писци и песници Милош Црњански, Бранко Ћопић, Јован Дучић, Бранислав Нушић, Десанка Максимовић, Исидора Секулић, Вељко Петровић и многи други. Своје текстове на страницама „Политике” писали су и сер Винстон Черчил, Томас Ман, Едуард Ерио и други.
По профилу, данас „Политика” спада у дневно-политичке новине које се држе високо-професионалних новинарских стандарда, лист пристојне Србије који негује културу дијалога и слободу изражавања. Лист има више специјализованих редовних додатака, а међу њима најдужу традицију има Културни додатак.
„Политика” се на интернету појавила у септембру 1997. године. У почетку је то била само једна страница са неколико текстова. У протеклих двадесетак година сајт је више пута дограђиван и модернизован.
Editor's Note

When you need an application for your device but need it as apk file, you can always visit our website to download it like Politika apk. The version of the apk file is 1.1.13 and decide if you need this version or not. And if you want to know when the apps got an update the last update came on Oct 16, 2019. You can also check the Politika NM if you have any doubt if it is original or fake. After you download the apk file from website please don’t forget to check out other applications we provide you for free and at the highest download speed. Thanks for using our website to download applications.

Comments

 • user SUMI UBICIN apkdeer profile image
  4 days ago SUMI UBICIN

  Ubacite i riznicu u aplikaciju, inače je odlična aplikacija.

 • user Milan Jankov apkdeer profile image
  1 month ago Milan Jankov

  При отварању вести, отвара веб-прегледач.

 • user Nenad Maksimovic apkdeer profile image
  2 months ago Nenad Maksimovic

  Sve izgleda solidno, ali u odnosu na druge slične aplikacije često sporije osvežava vesti i ne postoji opcija za \"čuvanje\" vesti za kasnije - napravite opcije da se bilo koja vest obeleži i sačuva u aplikaciji za kasnije čitanje, praćenje komentara i sl. Ako vest koja me interesuje ne pročitam odmah, više je verovatno neću naći.

 • user Marko Riznic apkdeer profile image
  3 months ago Marko Riznic

  Zašto ste osakatili sve tekstove u \"POGLEDIMA\", stvarno strašno, brišem aplikaciju, to je ipak najvrednije ovde i to ste nam uskratili!

 • user Ljubisa Repac apkdeer profile image
  3 months ago Ljubisa Repac

  Dobra aplikacija

 • user Srle. D apkdeer profile image
  3 months ago Srle. D

  Extra .

 • user Djordje Maric apkdeer profile image
  4 months ago Djordje Maric

  Ne radi vam app na android \u003e 9.0 Prijavljuje da ne postoji internet konekcija.

 • user Đorđe Milić apkdeer profile image
  4 months ago Đorđe Milić

  odlicna aplikacija 👍

 • user bratnikola apkdeer profile image
  4 months ago bratnikola

  Nešto ne radi aplikacija. Retko kad hoće da se pokrene a i kad se to desi, tesko otvara vesti, komentare u slično. Dobra je bila do koje radila.

 • user Siniša Kovačević apkdeer profile image
  5 months ago Siniša Kovačević

  Апликација би била још боља када би омогућили опцију црне позадине. (night mode)