Politika APK icon

Politika apk

Download Politika apk for free

Package Name: rs.politika.app

Developer: Politika NM

Category: Free News & Magazines Apps

Publish Date:

Version: 1.1.13

Requirements: Android 16 and above

File Size: 8.5M

Politika Screenshot
Politika Screenshot
Politika Screenshot
Politika Screenshot
Politika Screenshot

Politika

Поштовани, преузмите нашу нову апликацију.
Поред ње, још извесно време на гуглу плеју биће и стара, условно речено апликација, у ствари пречица која је омогућавала приказ садржаја нашег сајта на мобилним уређајима помоћу риспонсив дизајна.

„Политика” је најстарији и најутицајнији дневни лист у овом делу Европе. Први пут се појавила на београдским улицама 25. јануара (по старом календару) 1904. године у тиражу од 2.450 примерака, на четири стране, по цени од пет пара.
Владислав Рибникар, оснивач и одговорни уредник, када је подносио пријаву властима навео је да ће новине бити политичке и независне.
„Политика” је дневник са дугом и богатом традицијом која се због свог угледа и утицаја сматра и једном од националних институција у Србији. Читалачку публику листа „Политика” чине углавном средње ситуирани и високообразовани грађани.
У својој дугогодишњој историји „Политика” је сарађивала са многобројним значајним културним и научном ствараоцима.
Међу сарадницима „Политике” били су и нобеловац Иво Андрић, српски писци и песници Милош Црњански, Бранко Ћопић, Јован Дучић, Бранислав Нушић, Десанка Максимовић, Исидора Секулић, Вељко Петровић и многи други. Своје текстове на страницама „Политике” писали су и сер Винстон Черчил, Томас Ман, Едуард Ерио и други.
По профилу, данас „Политика” спада у дневно-политичке новине које се држе високо-професионалних новинарских стандарда, лист пристојне Србије који негује културу дијалога и слободу изражавања. Лист има више специјализованих редовних додатака, а међу њима најдужу традицију има Културни додатак.
„Политика” се на интернету појавила у септембру 1997. године. У почетку је то била само једна страница са неколико текстова. У протеклих двадесетак година сајт је више пута дограђиван и модернизован.
Editor's Note

When you need an application for your device but need it as apk file, you can always visit our website to download it like Politika apk. The version of the apk file is 1.1.13 and decide if you need this version or not. And if you want to know when the apps got an update the last update came on Oct 16, 2019. You can also check the Politika NM if you have any doubt if it is original or fake. After you download the apk file from website please don’t forget to check out other applications we provide you for free and at the highest download speed. Thanks for using our website to download applications.

Comments

 • user Александар Перић apkdeer profile image
  2 weeks ago Александар Перић

  Sto se tice aplikacije ok.. ali sto se tice načina na koji se izveštava o Srbima u Crnoj Gori, BiH, Hr..... To je vec sramota za jedan list koji je nekada bio \"\"Политика\"...........

 • user ikacDrake apkdeer profile image
  1 month ago ikacDrake

  Push notifikacija i ako je isključena. Uporno mi stižu obaveštenja

 • user Suzic Davor apkdeer profile image
  1 month ago Suzic Davor

  Aplikacija je bila dobra do zadnjeg updejta,a sad dobijam puš notifikacije iako su mi isključene. Dok god to ne isprave ocena je 1. Ako tako nastave biće i uninstall. A i mogli bi se malo pozabaviti dark temom a ne da jedini u današnje vreme bodu oči sa tolko bele.

 • user bratnikola apkdeer profile image
  1 month ago bratnikola

  Dobar update, aplikacija je dobro. Voleo bih da ima taman režim. Isto, kad bi komentari nekako mogli da se regulišu. Ovako je raspad.

 • user Vladimir Zak apkdeer profile image
  1 month ago Vladimir Zak

  Kao da Politika počinje opet da liči na ono što je bila nekada

 • user Marko Riznic apkdeer profile image
  3 months ago Marko Riznic

  Zašto ste osakatili sve tekstove u \"POGLEDIMA\", stvarno strašno, brišem aplikaciju, to je ipak najvrednije ovde i to ste nam uskratili!

 • user ci s apkdeer profile image
  3 months ago ci s

  Добра апликација.

 • user Nikola Ljubinkovic apkdeer profile image
  4 months ago Nikola Ljubinkovic

  aplikacoja pada, stalno, pogotovu posle poslednje verzije. na dva telefona provereno. uradite nesto, moj savet je da napravite novu. stara verzija je bila stabilnija. trosi mnogo baterije, takodje.

 • user Sasha Milanovic apkdeer profile image
  5 months ago Sasha Milanovic

  Working great

 • user SUMI UBICIN apkdeer profile image
  6 months ago SUMI UBICIN

  Ubacite i riznicu u aplikaciju, inače je odlična aplikacija.