SofőrHívó - Sofőrszolgálat ... APK icon

SofőrHívó - Sofőrszolgálat ... apk

Download SofőrHívó - Sofőrszolgálat ... apk for free

Package Name: com.jexyd.soforhivo

Developer: Sofőrszolgálat Portál

Category: Free Travel & Local Apps

Publish Date:

Version: 3.0.1

Requirements: Android 15 and above

File Size: 5.9M

SofőrHívó - Sofőrszolgálat ... Screenshot
SofőrHívó - Sofőrszolgálat ... Screenshot
SofőrHívó - Sofőrszolgálat ... Screenshot
SofőrHívó - Sofőrszolgálat ... Screenshot

SofőrHívó - Sofőrszolgálat ...

A SofőrHívó alkalmazással össze tudod hasonlítani a Budapest és Pest megye 15+ regisztrált sofőrszolgálatának ajánlatát. Válaszd ki a legolcsóbb, legmegbízhatóbb, vagy a leggyorsabb sofőrsegélyt és egy kattintással rendeld meg.

Az valós-idejű ajánlatokból egyértelműen látod, hogy melyik sofőrszolgálat mennyi időn belül ér hozzád, valamint, hogy mennyibe fog kerülni az út. Igen, valós időben kapod az ajánlatot, mivel minden sofőrszolgálat diszpécsere éppen akkor adja az ajánlatot az aktuális kihasználtságuk függvényében. Ennek az az ára, hogy legfeljebb 3 percet várni kell, amíg megjelennek a sofőrszolgálatok ajánlatai.

Minden sofőrszolgálat biztosítási kötvényét rendszeresen ellenőrizzük, és csak azokét tüntetjük fel az alkalmazásban, akik be tudják mutatni a fedezetigazolást. Így teljesen biztonságban vagy!

FONTOS tudnivaló: a sofőrszolgálat nem taxi, vagyis a sofőrszolgálat a Te autóddal visz A-ból B-be és nem pedig a taxis (vagy alternatív/közösségi taxis) autójával.

SofőrHívó. Budapest Sofőrszolgálat Versenyeztető Appja.

VEZESS I IGYÁL I HAZAVISZÜNK!You can compare the 15+ registered charter service of Budapest and Pest with the SofőrHívó application. Choose the cheapest, most reliable, or fastest driver assistance and sort it with one click.

From real-time offers, you can clearly see which driver service reaches you within the time and how much it will cost you. Yes, you get the bid in real time, as the dispatcher for each carrier service is in the right place, depending on their actual utilization. This is the price of waiting for up to 3 minutes before the bidding for the driver service.

We inspect the insurance policy of every driver service on a regular basis, and only those in the application who are eligible to provide the cover are shown. So you're completely safe!

IMPORTANT NOTE: The driver service is not a taxi, ie the driver service takes your car from A to B and not your car from a taxi (or an alternative / community taxi).

Calling driver. Budapest Driver Service Contest App.

VEZESS I GOLF I HAVE HONOR!
Editor's Note

SofőrHívó - Sofőrszolgálat ... is a pretty useful app whenever you need it to use. You can download the latest version of the app which is 3.0.1 from our website for free. SofőrHívó - Sofőrszolgálat ... apk can be installed to any android devices such as smart phones, tablets etc. You also can check out the website by clicking the link in the description that we put for you in case if you wonder or need. Supported android versions are Android 15 and above. Also please don’t forget that we provide you to download original apk file faster than any other platform that you are going to find. Thank you for choosing our website. Don’t forget to check out other apps those we provide at best maximum download speed.

Comments

 • user Norbert Nagy apkdeer profile image
  2 months ago Norbert Nagy

  Korábban egyesével hívtam a cégeket, sok idő és néha sok várakozás volt, ezt most tökéletesen megoldja ez az app

 • user Ákos Nagy-Zámbó apkdeer profile image
  5 months ago Ákos Nagy-Zámbó

  Great way to get a driver for your car

 • user Balazs Zelles apkdeer profile image
  6 months ago Balazs Zelles

  Perfect

 • user Zsuzsa F apkdeer profile image
  8 months ago Zsuzsa F

  Very useful and handy!

 • user Roberto apkdeer profile image
  8 months ago Roberto

  So far so good, one drive home excellent service

 • user Attila Bódogh apkdeer profile image
  1 year ago Attila Bódogh

  Korrekt, pontos, profi

 • user Tamas Eperjesi apkdeer profile image
  1 year ago Tamas Eperjesi

  So far so good

 • user Zoltán Kepe apkdeer profile image
  1 year ago Zoltán Kepe

  Great app, works well

 • user Tamas Koltai apkdeer profile image
  1 year ago Tamas Koltai

  kiváló

 • user Laci Bóna apkdeer profile image
  1 year ago Laci Bóna

  Amikor elkezdtem használni az alkalmazást, akkor beállítottam az otthoni címemet. Ez most eltűnt, az ajánlatokat egy Kistarcsai hasonló címre kaptam (10e+), akit találtam, annak a második sofőrjét kiküldte Kistarcsára. SOHA nem kellett megnéznem a cél címet. Ez most KOMOLY? Ja, és be sem tudom állítani a preferált címet. Tényleg az a legjobb ötletük, hogy minden egyes alkalommal pötyögjem be, hová akarok menni???? Akkor inkább HÍVOK EGY DISZPÉCSERT, akinek elmondom szóban. Ezt komolytalan. Szedjék össze magukat! Nevetséges. UPDATE: Telefonon is tisztáztuk: NEM írtam be a célt, és nem is piszkáltam, az volt a várakozásom, hogy az előzőleg elmentett cím lesz ott, mint eddig mindig, mivel eleve ki volt töltve. Igaz, nem is ellenőriztem. A sors fintora, hogy a xvi. kerület és Kistarcsa annyira nincsenek messze, az áttekintő térképen nem lehet észrevenni, ha nem nézi alaposan az ember. Nyilván, ha teljesen más irányban lett volna a cím, az feltűnik. Lehet, hogy a MAPS API vicceskedett. Mindenesetre, a korrekt problémakezelés miatt felhúzom az értékelést :) de az eset tanulsága: ellenőrizni kell a cél címet, még akkor is, ha ugyanoda megyünk, mint legutóbb.